dimarts, 15 de març del 2011

Santa Coloma rebutja l'aigua dessalinitzada

La marxa enrere de l'equip de govern (CiU, el PSC i ERC) de fer la captació d'aigua a la dessalinitzadora de Blanes es va acabar de materialitzar ahir amb l'aprovació del ple de la proposta per demanar que l'abastament d'aigua es faci des de la canalització del Pasteral. Colomencs pel Canvi, a l'oposició, s'ha posat al capdavant en aquesta qüestió i sempre s'ha mostrat contrari a dur l'aigua de Blanes. Ahir va demanar a l'Ajuntament que sol·liciti la suspensió definitiva de l'informe de l'ACA que aconsella la dessalinitzadora i no pas la suspensió provisional, com consta en el punt de l'ordre del dia del plenari. Colomencs pel Canvi no se'n van sortir i l'equip de govern va argumentar que no cal descartar cap possible solució per recaptar aigua. Planerament, va venir a dir que “mai direm que d'aquesta aigua no se'n pot veure”. Només Colomencs pel Canvi van votar-hi en contra, els altres 13 regidors, de CiU i d'ERC, hi van votar a favor.

D'altra banda, es va aprovar la liquidació del pressupost del 2010, amb un romanent de tresoreria de 400.000 euros. El pressupost pujava a uns 15 milions d'euros.





Si Santa coloma de Farners no utilitzarà aigua de la dessaladora de blanes, el projecte potser no serà viable, i mès tinguent en compte que l'economia de la generalitat no ès la mès correcte, així que la canodada anirà per llarg. Ja cal trobar sol.lucions a curt i llarg termini per l'aigüa al nucli urbà i sobretot a les urbanitzacions. AMS en el seu programa per a les properes eleccions municipals, aportarà sol.lucions per a aquest problema.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada